OM MIG

OM MIG

Kung Oskars väg 39

222 35 Lund

Karolina Upadhyaya

HOMEOPAT • REFLEXOLOG • MAMMA


"Om du har blivit hånad för att ha utmanat dagens normer och föreställningar betyder det att du har framkallat gömda förnekelser om vårat sanna jag."

Jag är diplomerad homeopat och reflexolog och har jobbat inom friskvård och integrativ medicin sedan 2006. Med min breda och djupa kunskap inom hälsa och välmående, och med stort engagemang, har jag hjälpt många människor att hitta tillbaka till ett aktivt och friskt liv. Eftersom kunskap har inga gränser har jag gått många kurser och utbildningar i Sverige, England, USA och Indien om bl.a. näringslära, basmedicin, stressfysiologi, neuroprogrammering, ansiktszonterapi, kairon reflexologi och avancerade kurser inom homeopati.

Jag har fått möjlighet att besöka ett homeopatiskt sjukhus i Indien i staden Agra. I detta sjukhus går konventionell medicin och homeopati hand i hand. De har framgångsrikt, med denna behandlingskombination, behandlat cancer på detta sjukhus i mer än 50 år. Jag följde deras arbete under en vecka och fick även möjlighet att intervjua grundaren Prof. Dr. R.S. Pareek.