Zonterapi

Kung Oskars väg 39

222 35 Lund

ZONTERAPI

Ansiktszonterapi


Ansiktszonterapi kombinerar kunskapen i traditionell kinesisk medicin med sydamerikansk och vietnamesisk zonterapi samt med modern västerländsk medicinsk förståelse av psykoneuroimmunologi.


Kroppen är en ”living body matrix”, ett levande nätverk, där alla celler har direktkontakt och pratar med varandra samtidigt. När speciella punkter i ansiktet stimuleras med försiktiga tryck, skickas impulser till det centrala nervsystemet, vilket triggar igång en självläkande process i olika delar av kroppen. Djup och jämn massage förbättrar blodcirkulationen, musklernas kondition och lymfdräneringen.


Ansiktszonterapi kan användas för att behandla inte bara fysisk obalans, utan även mental och emotionell obalans. Stressituationer kan ha en negativ inverkan på hälsan – de dränerar dig på energi. Med hjälp av denna fantastiska behandling kan du kraftigt öka din energinivå och ditt välmående.


Stress, depression, koncentrationssvårigheter, huvudvärk, smärtor och många andra vanliga åkommor behandlar jag framgångsrikt med ansiktszonterapi.


En annan fördel med ansiktszonterapi är att du känner dig avslappnad, får en hud med lyster och ser yngre ut.


Ansiktszonterapi eller Facial Reflexology har utvecklats av Lone Sorensen som i drygt 30 år har forskat om olika reflexologiska terapier runtom i världen. Hennes metod är bl.a. erkänd av Danska statens behandlingscenter för hjärnskadade.


Läs mer om:

Ansiktszonterapi

Kairon Reflexologi


Kairon Reflexologi är en modern och kraftfull behandlingsform för både kropp och själ. Karl-Axel Lind är grundaren till Kairon Reflexologi. Han har kartlagt zonterapin över hela kroppen. Kairon Reflexologi är en unik behandlingsform för olika typer av åkommor. Såsom stress, stressrelaterade symtom, ångest, trötthet, depression, migrän, allergi, ont i ryggen, värk i kroppen, fibromyalgi, PMS besvär, bensvullnad, magbesvär och mycket mer.


Behandlingen sker med tryck och gnuggningar med händer eller zonstavar på olika reflexområden. Behandlingen sker på större delen av kroppens yta, inte enbart på fötterna.


Läs mer om:

Kairon Reflexologi

Ansiktszonterapi

45 min                    580 kr

Kairon Reflexologi

75 min                    700 kr

Boka ditt besök direkt