Homeopati

Kung Oskars väg 39

222 35 Lund

HOMEOPATI 

Homeopati är en läkekonst som under de senaste 200 åren har använts av miljoner människor runt om i världen. Homeopati är, efter örtmedicin, den mest populära formen av komplementär medicin. Eller det som i vardagligt tal kallas alternativ medicin.


Med homeopati botas orsaken till ohälsan, obalansen i kroppen, och är inte en symptom behandling. Den stärker immunförsvaret varför det ibland kan vara värdefullt att även använda den förebyggande som t.ex. om du är i en stressig period i ditt liv, vilket alltid är påfrestande för immunförsvaret.


Allergier av olika slag, astma, migrän, eksem, psoriasis och vanliga problem med matspjälkningen som t.ex. halsbränna, uppsvälldhet, diarré, förstoppning, magsår, sura uppstötningar IBD(Chron’s sjukdom), IBS och magont är vanliga åkommor jag behandlar framgångsrikt med homeopati.


En viktig och grundläggande princip I homeopati är att var och en av oss är unika. Och genom att se hela dig, och ta hänsyn till dina: behov, beteenden, intressen, emotionella reaktioner och fysiska upplevelser, ger jag dig den bästa homeopatiska behandlingen.


Läs mer om homeopati:

Dagens Homeopati

Homeopathy Research Institute

Homeopathy ECCH

Homeopati (första konsultationen)

90 min                     1 200 kr

Homeopati (uppföljning)

45 min                        600 kr

Boka ditt besök direkt